ENERGETISCHE THERAPIE

VinTucBij toeval kwam ik, Jos van Heijningen, erachter, dat ik een “natuurlijke gave” bezit om mensen van klachten af te helpen door middel van een vorm van “handoplegging”. Als iemand om welke reden ook ziek wordt, betekent dit dat er een disbalans in het lichaam is. De energie stroomt niet zoals het eigenlijk zou moeten.

Wat er exact gebeurt, weet ik niet maar bij diverse klachten heb ik zeer goede resultaten bereikt. Bij energetische therapie, het magnetiseren, wordt een disbalans (?) in het lichaam opgeheven door het geven van positieve energie en het wegnemen van negatieve energie. De blokkades in de energiestromen worden opgeheven, het lichaam komt weer in balans en de klachten verdwijnen. Dit doorgeven of wegnemen van energie gebeurt door middel van de handen of bijvoorbeeld telefonisch of via Skype op afstand.

Ik heb inmiddels mensen oa geholpen met: hoofdpijn/migraine, stress, overmatige spierspanning, rugklachten, vermoeidheidssyndroom, ziekte van Crohn, etc.

Ook kinderen reageren heel goed op mijn energie. Kinderen met ADHD, PDD-Nos krijgen rust in hun hoofd of zoals een van de kinderen het noemde “Ik heb een blij hoofd”. Wilt u ook een kind met een “blij hoofd”?

Van uw (vage) klachten af?
Neem nu contact met mij op.

 

Reacties: klik hier

Reacties zijn gesloten.