BEGELEIDING bij studie en opvoeding

bijles

Welkom,

In het voorjaar van 2008 zijn wij met FullFitt, begeleiding op maat, gestart en sindsdien hebben we ons gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met ADHD en ASS (autisme).

Begeleiding op maat:

Bij veel kinderen met tegenvallende prestaties wordt dit veroorzaakt door zwakke executieve vaardigheden (executieve functies zorgen onder andere voor het starten van een opdracht, de aandacht richten op de opdracht en het vervolgens vasthouden van die aandacht. )

Veel kinderen hebben baat bij het ondersteunen van hun (huiswerk-)planning. Wij begeleiden kinderen en hun ouders, geven handvatten om op een overzichtelijke en gestructureerde manier de grote hoeveelheden huiswerk en andere buitenschoolse bezigheden te overzien.

bijles primairWanneer achterstanden ontstaan bij kinderen is het handig dat zij door een duidelijkere planning en een stuk persoonlijke begeleiding de achterstanden (deels) weer weg kunnen werken. Juist voor kinderen met gedragsproblematiek, zoals ADHD en ASS (autisme), is deze persoonlijke individuele manier van aanpak, uitermate geschikt.
Het niet weten waarmee ze moeten starten is vaak een van de grootste struikelblokken van deze doelgroep, maar ook het maken van keuzes is vaak moeilijk tot bijna onmogelijk. Begeleiding hierin is essentieel om hen door hun studietijd en pubertijd te helpen. De beperking zit in de uitvoering van de executieve vaardigheden en niet in de intelligentie van het kind.

Begeleiding en ondersteuning  kan worden gegeven aan kinderen van 4 t/m 21 jaar

De begeleiding kan in overleg op verschillende plaatsen plaatsvinden.

Waarom begeleiding: klik hier

Mail / bel ons of vul het onderstaande contactformulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Reageren is niet mogelijk